Бине суфле - Пържени топки

EfrosiaEfrosia
Джедай
938
4k
10
14k
16/02/2012
"Вкусни домашни бухти с нежен аромат на ванилия - вървят със домашно сладко и айрян."
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо34 103
  • Преглеждания за месеца991
  • Преглеждания за седмицата7
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4.9 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

  • вода - 200 гр.
  • маргарин - 50 гр.
  • брашно - 200 гр.
  • яйца - 3 - 4
  • мазнина - за пържене
  • за захарния сироп
  • захар - 300 гр.
  • вода - 300 мл.
  • ванилия - 1 бр.
  • сол
* мерки и количества
Суфле

Начин на приготвяне

Към водата прибавяне маргарина и солта и завираме. След завиране прибавяне на брашното и бъркане до получаване на гладко и гъсто тесто.

Снемане тестото от котлона и след леко изстиване, добавяме яйцата. Оформяне с лъжица топки, които пържим в маслена баня.

Изпържените топчици се топват в предварително сварения и охладен захарен сироп.

Механично метално сито за хубаво тесто-6%
За хубаво тесто използвайте това:
Механично метално сито за хубаво тесто
7.99 лв.
7.49 лв.
Виж ››

Ако месенето на питки и сладкарството са ви страст, то задължително трябва да прибавите към колекцията си от аксесоари и това практично механично метално сито.

Рейтинг

5 13
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Silviq Velizarova
Silviq Velizarova
15.02.2019 17:38
Super kak se prigotvq
1
0
жжж
жжж
18.09.2013 13:37
Tолумбичките се правят по същия начин :)
1
0
митич
митич
28.03.2013 17:05
лесно и евтино.
1
0