Бине суфле - Пържени топки

ГерганаГерганаНовак
16/02/2012
"Вкусни домашни бухти с нежен аромат на ванилия - вървят със домашно сладко и айрян."
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо27 017
  • Преглеждания за месеца60
  • Преглеждания за седмицата13
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4.9 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • вода - 200 гр.
  • маргарин - 50 гр.
  • брашно - 200 гр.
  • яйца - 3 - 4
  • мазнина - за пържене
  • за захарния сироп
  • захар - 300 гр.
  • вода - 300 мл.
  • ванилия - 1 бр.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Към водата прибавяне маргарина и солта и завираме. След завиране прибавяне на брашното и бъркане до получаване на гладко и гъсто тесто.

Снемане тестото от котлона и след леко изстиване, добавяме яйцата. Оформяне с лъжица топки, които пържим в маслена баня.

Изпържените топчици се топват в предварително сварения и охладен захарен сироп.

Рейтинг

5 13
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Silviq Velizarova
Silviq Velizarova
15.02.2019 17:38
Super kak se prigotvq
1
0
жжж
жжж
18.09.2013 13:37
Tолумбичките се правят по същия начин :)
1
0
митич
митич
28.03.2013 17:05
лесно и евтино.
1
0