Месна вкусотия в гювеч

27/12/2016
цветослава киркова
отцветослава кирковаГотвач377192281
"Най-прекият път към мъжкото сърце преминава през тази месна вкусотия в гювеч "
Приготвяне20 мин.
Готвене180 мин.
Общо200 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо10 308
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зелето се нарязва на дребно, слага се в дълбок тиган и се запържва за около 20 мин.

Добавя се червен пипер и се разбърква хубаво. Изпърженото зеле се слага в глинен гювеч, отгоре се слагат котлетите (предварително подправени по ваш вкус, аз съм им сложила само сол и чер пипер).

Наденичките се надупчват на няколко места и се слагат при котлетите и зелето, слагат се 2-3 сухи чушки за аромат, налива се 1 ч.ч. вода, и малко олио, слага се капака и се пече за 2-3 часа на 250 градуса.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар