Начин на приготвяне
Продуктите за соса се разбъркват в подходяща купа и се оставя настрана.
Сиренето се натрошава и към него се добавя топеното сирене. Разбъркват се и също се оставя настрана.
Доматът се реже на резени.
Върху плот се слага една кора. Намазва се с четка с приготвения сос обилно и се слага втора кора, която също се намазва със сос. Корите се режат на 8 броя еднакви триъгълника.
Взема се един триъгълник и се започва да се увива на руло откъм широката част. Увива се почти до острия връх, но не до края. Увитите краища се завъртат към върха като кръг, слепват се и се приключва с острия връх, като се прегъва към вътрешната страна на лодката.
Тази процедура се повтаря и с останалите триъгълници. Нареждат се в леко намаслена тава. Намазват се с разбито яйце. Пълнят се с по 1 с. л. от приготвената плънка, слага се по средата резен домат и се поръсват с чубрица.
Всичкото това се повтаря и с останалата двойка кори. Пекат се на 200 градуса за 20-25 минути или до зачервяване.