Свинска плешка с бира

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
31
17k
29/02/2012
"Бирата е най-добрият приятел на свинската плешка - по време на готвене и по време на изяждане!"
Приготвяне20 мин.
Готвене80 мин.
Общо100 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо46 680
  • Преглеждания за месеца84
  • Преглеждания за седмицата40
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте свинското месо от плешка на хубаво правоъгълно парче. Намажете го с малко олио, поръсете го щедро с подправките и го намажете със счукания чесън.

Завийте го на стегнато руло, поставете го в намазнена тава и го залейте с 2 ч.ч. бира. По желание го поръсете с подправки и отвън. Покрийте го с фолио и оставете 2-3 часа да престои така.

Загрейте фурната на 180 градуса и сложете месото с фолиото да се пече за около 1 час. След това махнете фолиото и доопечете до приятен загар и готовност.

Комплект от три кръгли тави от неръждаема стомана - 28см, 32см и 36см-24%
Приготвяй си тази рецепта в:
Комплект от три кръгли тави от неръждаема стомана - 28см, 32см и 36см
25.00 лв.
18.99 лв.
Виж ››

Комплект от 3 кръгли тави, която всяка домакиня би посрещнала с отворени обятия. С възможност за приготвяне и съхранение за малко или по-голямо количество храна.

Рейтинг

5 9
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Боряна Димитрова
Страхотна вкусотия, крехко и сочно.
0
0