Начин на приготвяне
Яйцата се разделят на белтъци и жълтъци. Жълтъците се разбиват със захарта на крем, а белтъците на сняг.
Брашното се пресява. Добавя се жълтъчната смес и се разбърква. Внимателно се прибавят и белтъците, след което се разбърква с шпатула.
Сместа се изсипва в правоъгълна тавичка, застлана с хартия за печене. Пече се в загрята на 180 градуса фурна до суха клечка. Още докато е топъл, блатът се завива на руло с помощта на леко влажна кърпа и се оставя по този начин да изстине.
През това време се разбиват до пухкав крем сметаната, маскарпонето, пудрата захар и разтопеният шоколад. Отделя се половината, а към останалата част се прибавят нарязаните на парченца ягоди и се разбърква.
Рулото се развива, намазва се с ягодовия крем и се завива отново. Отвън се намазва с белия крем и се поръсва с настърган бял шоколад. Украсява се с цели ягоди и млечен шоколад.