Начин на приготвяне
Нарежете пилешкото филе, посолете и го намажете с олио. В загрят сух тиган запечете филето равномерно и от двете страни.
Нарежете на тънко двата вида зеле, морковите настържете на ренде, а салатата айсберг нарежете на едро. Смесете всичко, овкусете със сол, олио и оцет и сложете в подходяща чиния.
Отгоре разпределете накъсаната аншоа, крутоните и поръсете с пармезана. Леко полейте със сос, подредете внимателно филенцата заедно с останалите продукти по показания начин на снимката.
Аз използвах само зелена салата, не сложих аншоа, защото не обичаме. За приготвянето на крутоните нарежете студен хляб на кубченца и пържете в маслена баня до златист цвят.
Коментари
Поздрави.