Начин на приготвяне
Нарязваме свинското на малки късчета, добавяме малко сол и варим около 1 час.
В голяма тенджера нарязваме картофите, моркова, лука червения пипер.
Доливаме част от свинския бульон и добавяме още малко вода докато се напълни тенджерата.
Варим докато всички зеленчуци се сварят - около 30 минути, наливаме доматения сок и отново варим всичко още 10 минути.
Добавяме сол на вкус, чубрицата, черния пипер и бульончето. Прибавяме и месото и всичко варим още 20 минути.
Понеже вкъщи обичаме гъсти супички, аз слагам и фиде, и ориз едновременно.
Става много вкусно! След като поизстине супата, разбивам яйцето и почвам да смесвам с малко от бульона й в отделен съд. Добавям застройката и нашата супа е готова!
Коментари