Начин на приготвяне
Маслото оставяме да се разтопи на стайна температура, след което добавяме 200 г от захарта и разбиваме с миксер до получаване на пухкав крем. Разделяме жълтъци от белтъци и прибавяме един по един жълтъците към сместа.
След това слагаме киселото мляко и разбъркваме много добре. Пресяваме брашното с бакпулвера и добавяме към сместа. Разбъркваме всичко и слагаме в тавичка.
Печем в предварително загрята фурна на 180 градуса за 25 минути. След като е готов сладкиша, вадим в друга по-голяма тавичка и оставяме да изстине. После мажем със сладкото от вишни.
Белтъците разбиваме на сняг с миксера и добавяме останалата захар и разбиваме до сгъстяване на белтъците. Слагаме получения крем върху вишните и слагаме сладкиша за три минути в фурната да се запекат леко белтъците.