Гъбена супа със заквасена сметана

08/01/2017
Теодора Мещерова
отТеодора МещероваПомощник Готвач1362315502
"Перфектната гъбена супа, за която си заслужава да зарежеш всяка диета "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 481
  • Преглеждания за месеца53
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се почистват от пънчетата и се режат на филийки. Лукът се бели и се реже наситно.

В тенджера задушаваме гъбите, заедно с лука. Когато поомекнат, добавяме вода.

Морковите и картофите се обелват и се поставят цели да врат заедно със супата. Щом се сварят ги вадим, пасираме ги и отново ги връщаме в супата.

След това добавяме куркумата и сметаната и оставяме да ври още около 4 минути. Готовата супа се поднася, гарнирана с клонка копър.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар