Варени охлюви

Емилия ПетковаЕмилия Петкова
Чирак
61
62
23
62
1
09/01/2017
"Само за ценителите на специалитетите с охлюви, а останалите - не знаете какво точно изпускате "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо18 543
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата11
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг2.3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • охлюви - 1 200 г
  • олио - 50 мл
  • люти чушки - 20 г
  • сол - 20 г
  • червен пипер - 5 г
  • дафинов лист
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Добре измитите в подсолена вода охлюви поставете в съд със студена вода и ги сварете на тих огън.

След като се препенят, прибавете подправките и врат до готовност.

Сервирайте с черупките и бульона.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 1
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Потребител#184910
Леле ама вие знаете ли каква слуз и черва има в охлювите как така ги готвите и сервитате с бульона и черупките Ако видите водата няма и да ги опитате
5
1