Класически целувки

10/01/2017
"Изтънчени и класически - сладки целувки, на които не можете да устоите "
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо12 740
  • Преглеждания за месеца177
  • Преглеждания за седмицата63
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

  • белтъци - 1 бр.
  • захар - на всеки белтък се слага по 6 с.л на кристали
  • ванилия - 1 бр.
  • оцет - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Захарта се сипва постепенно към белтъка, разбива се на сняг. Прибавят се ванилията и оцета, продължаваш да разбиваш.

Сместа трябва да стане много гъста и да не пада от бъркалката.

Взимаме пош и накрайник и шприцоваме в/у обикновенна хартия или хартия за печене.

Печем/сушим на 90-100 градуса, фурната трябва да е слаба.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар