Омлет със салам

БогиБогиНовак
06/03/2012
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 827
  • Преглеждания за месеца46
  • Преглеждания за седмицата21
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбъркайте добре яйцата заедно със сол, черен пипер, малко чубрица, кетчупа и горчицата.

Така приготвената смес се сипва върху тефлонов тиган с широко дъно, в който сте загряли 2 с.л. олио.

Добавете отгоре нарязаната чушка, саламa в желаната големина и натрошеното сирене, поръсете с накълцан магданоз.

Похлупете за кратко. След малко сгънете омлета на 2 и запечете до готовност. Поднесете с малко накълцан пресен лук.

По желание може да приготвите омлета без някоя от съставките за плънката.

Рейтинг

5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар