Салата с пилешко месо

Рая АндоноваРая АндоноваГотвач39836335
11/01/2017
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо278
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бялото пилешко месо се нарязва на ленти. Поръсва се с лимонов сок и сол на вкус.

Царевицата се отцежда и се смесва с пилешкото. Добавя се малко настърган пармезан.

Сместа се разпределя в 4 купички за салата. Краставицата, без да се бели, се нарязва на четири продълговати резена и се оформят с нож като борова клонка.

Всяка порция се украсява с магданоз и клонка от краставицата.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар