Бонбони от сирена, ядки и плодове

Рая АндоноваРая Андонова
Готвач
448
2k
799
825
6
11/01/2017
"Шампанското за празника поднесете с вкусни бонбони - гостите ви ще го оценят "
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 149
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бялото сирене се намачква с вилица. Добавя се кремообразното и сметаната и се разбърква.

Запичат се на сух тиган за кратко орехите. Начупват се на по-едро и се прибавят към сирената.

Боровинките и магданозът се нарязват на много ситно. Добавят се към тях сирената и се разбърква добре.

Оформят се малки топчета. По желание може да се овалят в ситно натрошени орехи, ситно нарязан магданоз, боровинки или смес от трите.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар