Gotvach.bg»Рецепти»Морски дарове»Скариди в бекон

Скариди в бекон

Рая АндоноваРая Андонова
Мастър Шеф
7985k1k11
Скариди в бекон1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
24

Необходими Продукти

  • скариди - 24 бр.
  • бекон - 24 ленти
  • зелен лук - няколко стръка
  • магданоз - няколко стръка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всяка скарида се забожда на дървено шишче, след което се увива в бекон.

Зелената част на лука се нарязва на ивици по дължина. Завързва се с по една ивица всяка скарида, така че беконът да не се разтваря.

Скаридите се запичат на скара или в тикан с незалепващо покритие за няколко минути.

Декорира се с магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: