Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Равиоли с цвекло, авокадо и орехи

Равиоли с цвекло, авокадо и орехи

Румяна милчеваРумяна милчева
Чирак
1304931517041
Равиоли с цвекло, авокадо и орехи1 / 2
13/01/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
35 мин.
Порции
2
"Зеленчукови равиоли със зашеметяващо вкусна плънка - едно изкушение, на което искате да се отдадете"

Необходими Продукти

  • цвекло - 70 г
  • авокадо - 60 г
  • орехи - 15 г
  • грозде - 40 г без семки
  • сол - на вкус
  • балсамов оцет - на вкус
  • зехтин - на вкус
  • магданоз - за декорация
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварявате цвекло и го нарежете тънки филийки.

Пригответе вътрешната плънка, като авокадото го направим на каша с помощта на вилица.

Гроздето го разрязваме на две.

Орехите смиламе на големи трохи и смесваме всички съставки без цвеклото, като добавим малко зехтин, сол и балсамов оцет.

От тази смес слагаме в цвеклото и отгоре го покриваме с пак с цвеклото.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: