Запечени гъби с бекон и кашкавал

14/12/2019
"Топло предястие търси компанията на бутилка вино за приятни мигове "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
14 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо32 072
  • Преглеждания за месеца622
  • Преглеждания за седмицата25
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена14

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете гъбите и им махнете пънчето.

С малка лъжичка издълбайте част от вътрешността. Във всяка гъба сложете малко масло и ги запечете на 200 градуса за десет минути.

Извадете и ги напълнете с нарязан на ситно бекон. Покрийте всяка пълнена гъба с рендосан кашкавал и поръсете с магданоз.

Включете фурната само на горен реотан и ги върнете да се запече кашкавалът.

Запечените гъби с бекон и кашкавал са много вкусни и лесни за приготвяне.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Потребител#215390
Гъбките изглеждат много вкусни и ще пробвам рецептата със сигурност
0
0