Запечени гъби с бекон и кашкавал

"Топло предястие търси компанията на бутилка вино за приятни мигове "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции8 бр.
  • Преглеждания общо22 750
  • Преглеждания за месеца79
  • Преглеждания за седмицата79
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете гъбите и им махнете пънчето.

С малка лъжичка издълбайте част от вътрешността. Във всяка гъба сложете малко масло и ги запечете на 200 градуса за десет минути.

Извадете и ги напълнете с нарязан на ситно бекон. Покрийте всяка гъба с рендосан кашкавал и поръсете с магданоз.

Включете фурната само на горен реотан и ги върнете да се запече кашкавала.подобни рецепти тук

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0

Коментари (1)

Потребител#215390
Гъбките изглеждат много вкусни и ще пробвам рецептата със сигурност
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв