Пилешки филета с лук

РосицаРосица
Помощник Готвач
1195401634332
Пилешки филета с лук1 / 2
14/01/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
35 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
65 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • пилешки филета - 4 бр.
  • лук - 1 глава
  • яйца - 1 бр.
  • сол
  • брашно
  • шунка
  • масло
  • кашкавал
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филетата се начукват, осоляват, набрашняват и изпържват. Поставят се на скара. Върху тях се намазва яйчено-лучената смес, отгоре се слага парче шунка, малко масло и настърган кашкавал. Запичат се в загрята скара.

Яйчената смес:

Лукът се нарязва много ситно и се задушава до омекване. Сваля се от котлона и се смесва с предварително разбитите яйца. Лукът трябва да е леко охладен, за да не се пресекат яйцата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: