Свинско бонфиле в йенска тенджера

РосицаРосица
Новак
592
2
15/01/2017
"Вадете йената - това бонфиле ще бъде приготвено в нея и то точно по тази рецепта!"
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо16 208
  • Преглеждания за месеца149
  • Преглеждания за седмицата203
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бонфилето се реже на шайби, дебели 2 и 3 см. Овкусете месото със сол и черен пипер.

Парчетата свинско се подреждат в йената и се заливат с бульона или водата и се прибавят подправките.

Изпечете за около 1 час на 200° С.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар