Пържено авокадо

Румяна милчеваРумяна милчева
Чирак
1305031511
Пържено авокадо1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4
"Супер интересно предястие, което ще направи свежа компания на какъвто и аперитив да си изберете"

Необходими Продукти

  • авокадо - 2 бр.
  • брашно - 50 г
  • яйца - 2 бр.
  • галета - 100 г
  • морска сол
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбъркайте яйцата със солта.

В друга купа, изсипете брашното, а в третата - галета.

Обелете авокадото и го нарежете на 8 парчета по дължината.

Потопете всяко парче в брашно, след това в яйце и галета.

В малък тиган налейте олио около 2-3 см. Сложете тиган на силен огън и загрейте.

Пържете до златисто кафяво.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимен
Анонимен
Това е панирано, а не пържено авокадо
29.09.2022 11:39
Miss Tasty
Miss Tasty
много е вкусничко, много по-вкусно от панирани хапки или пържени картофи
22.03.2020 15:46