Начин на приготвяне
Яйцата се разбиват заедно със захарта на пяна. Около 5 минути. После се добавят прясното мляко и олиото. Следва нескуик на прах и хубаво разбъркване.
Накрая се добавят ванилия, бакпулвер и брашно. Отново се разбъркват. Сместа се изсипва в леко намазнена тава и се пече за 20 минути на 200 градуса в предварително загрята фурна.
След като бъде готова се оставя за 5 минути да се охлади и се залива с 1 в.ч. прясно мляко. Докато попие хубаво се приготвят кремовете.
В 200 мл хладко прясно мляко се изсипва сметаната и се добавя 1 с.л. крема сирене. Разбъркват се с миксер до получаване на пухкава пяна. И двата крема се приготвят по един и същи начин.
Вече сиропираната торта се намазва обилно с ванилова сметана. Изчаква се около 10 минути и се намазва и с шоколадова. Отгоре се украсява с течен шоколад.