Начин на приготвяне
Приготвяме спагетите според указанието на опаковката. Като са готови ги отцеждаме и хубаво ги измиваме под течаща вода.
Докато се варят подготвяме лионската наденица, която нарязваме на малки парченца. Кашкавалът настъргваме, а скилидките чесън нарязваме на ситно.
Загряваме мазнината, в която добавяме първо чесъна, внимаваме да не го загорим, добавяме лионската наденица. Запържваме леко и прибавяме сметаната.
След като заври добавяме стрития босилек (моят е сух), кърито и солта (гледам да е по-солено, за да може като се добавят спагетите да е идеално). За финал слагаме кашкавала, бъркаме докато се разтопи и махаме от котлона.
Разпределяме спагетите в дълбоки чинии, а от горе слагаме от соса.