Баница с кисело зеле и сирене

20/01/2017
"Има причина да пазим последната кисела зелка толкова ревностно - и тя е точно тази страхотна баница с кисело зеле и сирене "
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 555
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зелето се нарязва на дребно, слага се в дълбок тиган и се задушава за 15 мин. Сваля се от огъня, и се оставя да изстине леко.

След това се добавя натрошеното сирене и се разбърква. Взема се една от корите, поръсва се леко с олио, отгоре се слага от плънката от зеле и сирене, навива се на руло.

Така се прави, докато се свършат корите. Навитата баница се поръсва с олио, и се пече за мин. на 200 градуса.

Когато е готова, се завива с чиста кърпа, да почине 10 мин, и е готова за консумация.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар