Панирани пълнени гъбки

21/01/2017
Росица Красимирова
отРосица КрасимироваПомощник Готвач11822540
"Хем пълнени, хем панирани - ако ви звучи като двойно по-вкусни, дайте един лайк!"
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо832
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се измиват хубаво, обелват се и се почистват от пънчетата.

Сиренето се настъргва, а краставичките се нарязват на ситно и се отцеждат от течността.

С тази смес се пълнят гъбите и от горе се настъргва кашкавала.

Плънката на всяка гъба леко се притиска за да не изпадне при панирането.

Овалват се в разбитите яйца, брашно и галета и се панират.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар