Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Пълнени гъби»Пълнени гъбки с филе Елена

Пълнени гъбки с филе Елена

Фати КамбероваФати Камберова
Помощник Готвач
1078342402
Пълнени гъбки с филе Елена
Снимка: Фати Камберова
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
10
"Поднесете с хубаво вино, хапнете с наслада и да не забравите да си запишете рецептата"

Необходими Продукти

  • печурки - 10 - 12 бр. по - големи
  • филе елена - 200 г
  • топено сирене - 150 г
  • кашкавал - 100 г
  • олио - 4 с.л.
  • черен пипер - 1 щипка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме гъбите от пънчетата, измиваме ги и ги подреждаме в намазнена тавичка.

Нарязваме на ситни кубчета филето Елена и пълним гъбите.

Печем в предварително загрята фурна на 200°C. След като придобият леко кафяв цвят, гъбите ги изваждаме и намазваме обилно с топено сирене всяка гъбка и поръсваме с настърган кашкавал и малко черен пипер.

Печем пълнените гъби обратно до готовност.

Добър апетит!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: