Начин на приготвяне
Пилешкото филе изтънявам и оформям внимателно с нож да стане като пържола. Овкусявам единствено с щипка черен пипер. Никаква сол!
Слагам тиган на котлона с олио. Добре е тиганът да е от материал, който да позволява след това ястието да може да се доготви във фурна!
Когато мазнината загрее изпържвам филето от двете страни до полуготовност. Отстранявам олиото.
Върху изпърженото пилешко месо натрошавам кравето сирене, поставям топеното сирене и кашкавала.
Правя гнездо в средата и чуквам в него суровото яйце. Поливам с малко готварска сметана и слагам в силно загрята фурна, докато се позапече яйцето.
Прехвърлям ястието в чиния и декорирам с краставица, домат, зелена салата.