Лападена супа със застройка

ГерганаГергана
Новак
10
59
22
35
23/12/2019
"Пролетна супа с лапад - откога чакаме да излезе зеленото, че да се поглезим "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо12 626
  • Преглеждания за месеца81
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества
Зеленчукова Супа

Начин на приготвяне

Ситно нарязаната глава лук и нарязаният на кубчета морков се варят в тенджера с малко водичка.

След като омекнат зеленчуците се поставя предварително задушеният лапад, който сме нарязали на ситно. Заливаме с вода, поставяме 1 к.ч. ориз и оставяме да ври 20 мин.

След това супата се застройва с 1 яйце разбито с 3-4 с.л. кисело мляко. Отгоре поръсваме зеленчуковата супа със ситно нарязан магданоз. Да ви е сладко!

Лападената супа със застройка е готова.

Тенджера под налягане 7л
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Тенджера под налягане 7л
39.99 лв.
Виж ››

Във всяка кухня трябва да има една тенджера под налягане, защото с нея готвенето е по-бързо, по-лесно и по-здравословно. Редица предимства, с които всеки иска да разполага, събрани в един кухненски съд - тенджера под налягане.

Рейтинг

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар