Лападена супа със застройка

ГерганаГергана
Новак
10
7
20
23/01/2017
"Пролетна супа с лапад - откога чакаме да излезе зеленото, че да се поглезим "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо9 246
  • Преглеждания за месеца173
  • Преглеждания за седмицата49
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ситно нарязаната глава лук и нарязаният на кубчета морков се варят в тенджера с малко водичка.

След като омекнат зеленчуците се поставя предварително задушеният лапад, който сме нарязали на ситно. Заливаме с вода, поставяме 1 к.ч. ориз и оставяме да ври 20 мин.

След това супата се застройва с 1 яйце разбито с 3-4 с.л. кисело мляко. Отгоре поръсваме със ситно нарязан магданоз. Да ви е сладко!

Рейтинг

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар