Рулца от чушки в бекон

Рулца от чушки в бекон
Снимка: цветослава киркова
1 / 4
23/01/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
2-3
"Само предлагаме, но сме сигурни, че ще се възползвате от толкова вкусно предложение"

Необходими Продукти

  • чушки - 6 бр. печени червени
  • бекон - 12 слайса
  • пилешко месо - 250 г бяло
  • топено сирене - 120 г за намазване
  • за соса
  • готварска сметана - 200 мл
  • кашкавал - 150 г за поръсване
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете бялото месо до готовност, накъсайте го на конци и го осолете. Обелете чушките и ги разрежете на две по дължина.

Вземете едно парче бекон, сложете парче чушка върху него, сложете малко от топеното сирене и парченца месо, завийте на рулце. Пригответе всички продукти по този начин.

Пригответе си малка йена и я намаслете, подредете рулцата в нея, печете за около 25 мин. в загрята фурна.

Извадете ястието, налейте сметаната подправена с черен пипер и малко сол, поръсете с настъргания кашкавал и запечете за още 10 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: