Gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Пълнени хлебчета»Земелки с топено сирене и луканка

Земелки с топено сирене и луканка

Земелки с топено сирене и луканка
Снимка: Ваня Георгиева
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4
"Вижте как бързо и лесно земелките се превръщат в неустоима вкусотия"

Необходими Продукти

  • земелки - 8 бр.
  • луканка - 200 г
  • масло - 50 г
  • топено сирене - 250 г
  • зелена чушка
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

На всяка земелка изрежете капаче, издълбайте малко от вътрешността и леко намажете с размекнато масло.

Нарежете луканката на тънки парченца, а топеното сирене - на по дебели кръгове.

Ако обичате зелена чушка, може да сложете парченце, ако не - използвайте само за декорация.

Върху намазаната земелка сложете от луканката и голямо парче топено сирене.

Печете в загрята фурна до златисто.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: