Начин на приготвяне
Настържете бялата ряпа и моркова на ренде.
Обелете и нарежете цвеклото и лука на полумесеци.
Сварете яйцето и нарежете на кръгчета.
Смесете ряпата и моркова, овкусете с олио, оцет и сол и поставете на дъното на чиния.
Подредете ряпата, яйцето и маслените. Поръсете с Магданоз.
Добър Апетит ☺
Коментари
Хубава е рецептата и гласувах, защото ми хареса снимката, изглежда свежа салата, но след това прочетох как и какво се приготвя. Има някакво неуточнение относно цвеклото, консервирано ли е или е сварено предварително? На снимката изглежда , че е обработено предварително, невъзможно е да е сурово, нали така? Точно това липсва в рецептата, какво го правим това цвекло. Благодаря ти!