Начин на приготвяне
Нарязваме месото на тънки филенца. Овкусяваме го с подправките. Оставяне го в купа и добавяме соевия сос с разтворения в него мед. Оставяме ги в маринатата за около 30-40 минути в хладилник.
През това време може да започнете да правите ориза. В тиган с малко мазнинка запържете ориза, след това добавете 3 ч.ч. вода и оставете да ври, като от време на време го разбърквате.
Когато ориза е почти готов добавете зеленчуците и оставете да поври докато не омекнат, добавете сол и соев сос на вкус, разбъркайте и свалете от котлона. Извадете филенцата и ги запържете в тиган с мазнинка.
След като са готови декорирайте чинията с малко месце и ориз, по вале желание може да добавите и прясна мента за украса.