Gotvach.bg»Рецепти»Салати»Руска Салата»Руска салата с карфиол

Руска салата с карфиол

Мина ДимитроваМина Димитрова
Мастър Шеф
5015k2k3k5
Руска салата с карфиол
Снимка: Мина Димитрова
2 / 4
25/01/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Общо
30 мин.
Порции
5-6
"Смели импровизации, които обаче са се получили отлично Да ви е сладко и наздраве"

Необходими Продукти

  • карфиол - 300 г замразен
  • колбаси - 300 г по избор (наденица, пилешко филе)
  • майонеза - 400 г
  • моркови - 3 бр.
  • кисели краставички - 1/2 буркан
  • яйца - 4 бр.
  • маслини - за украса
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Карфиолът се сварява на пара и се нарязва на малки парчета. Избраният от вас колбас или филе се нарязва на кубчета.

Морковите се сваряват в подсолена вода и заедно с маринованите краставички също се нарязват на кубчета. Яйцата се сваряват до твърдо състояние и също се нарязват на кубчета.

В голяма купа се смесват всички нарязани продукти: карфиола, месото, морковите, краставичките и яйцата.

Добавя се майонезата и хубаво се разбърква до еднородна смес. Украсява се с маслини.

Салатата е подходяща за хора с нисковъглехидратен режим на хранене.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: