Ябълков щрудел с овесени ядки

Янка ГорановаЯнка ГорановаГотвач178141313
26/01/2017
"Бъдете честни, това ли е най-вкусният ябълков щрудел, който сте опитвали или да?"
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 748
  • Преглеждания за месеца59
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме ябълките от семките и вътрешната част и ги режем на кубчета.

Разбиваме яйцата, содата се разтваря в киселото мляко, да шупне.

Прибавяме ги към ябълките, добавяме орехите, овесените ядки, брашното, меда и стафидите. Разбъркваме всичко много добре.

В тавичка, покрита с хартия за печене, изсипваме сместа и печем на 180 градуса за около 30 минути, зависи от фурната.

Проверяваме с клечка, дали е изпечено. Оставяме да се охлади и преди да поднесем поръсваме с пудра захар.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар