Бяла вешалица в було

29/01/2017
Мария Гулекова
отМария ГулековаПомощник Готвач40914111
"Готвим с любов, хапваме с удоволствие и обичаме да споделяме рецепти с приятели - ето защо ни се получава толкова добре всичко, което правим "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции7 порции
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 017
  • Преглеждания за месеца85
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • свинско контрафиле - 1.2 кг.
  • кашкавал - 150 г
  • бекон - 150 г пушени гърди
  • було - 1 бр. за завиване
  • сол
  • черен пипер
  • вегета - 1 ч.л.
  • чесън - 4 - 5 скилидки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме свинското месо на филийки, всяка от които да са около 150-200 г.

Нарязваме кашкавала и пушените гърди на ленти.

Разстиламе булото и върху него слагаме филето. Овкусяваме го със сол, черен пипер, вегета и чесън (предварително счукан или настърган на ситно ренде).

Отгоре слагаме от гърдите и кашкавала. Отгоре слагаме друго овкусено филе и увиваме с булото.

Печем на скара около 10-12 мин.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар