Соленки с кашкавал, сирене и сусам

ПолинаПолина
Новак
11
56
12
38
27/01/2017
"Парти предложение, за похапване или ей така - за разкош - за всичко стават тези соленки "
Приготвяне20 мин.
Готвене15 мин.
Общо35 мин.
Порции30
Сготви+1 точка
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо18 140
  • Преглеждания за месеца112
  • Преглеждания за седмицата27
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месим тесто от продуктите.

Точим кора дебела 0.5 см, режем на квадрати, увиваме като виенски кифли, намазваме с разбитото яйце и поръсваме със сусам.

Печем при 190-200 градуса върху хартия за печене.

Не е необходимо да се намазнява допълнително!

Иноксова купа басан 28 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Иноксова купа басан 28 см
8.00 лв.
Виж ››

Иноксовата купа е на ваше разположение за всичко - от тесто до салати. Сервирайте или разбъркайте съставките лесно и удобно. Голяма купа басан, която бързо ще намери своето място в кухнята.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
03.05.2020 17:27
Вкуснооо
0
0