Начин на приготвяне
Сварява се сироп от 1 с.л. захар и 1 кафяна чаша вода. Блатът се разделя на две части, които се сиропират.
В съд се разбиват двата пакета масло със захарта. Прибавят се едно по едно яйцата и двете ванилии. От получения крем се отделя 1/3 и се оцветява с какаото.
Долната част на блата, откъм сиропираната част, се намазва с жълтия крем.
Отгоре се нареждат целувките (разрязани на половина). След това се маже с кафявия крем и върху него се нареждат ореховките с гладката си част нагоре (ако са твърди, се начупват и се поръсва с тях).
Върху ореховките се поставя от жълтия крем и се поставя другата част от блата. С остатъка от кафявия крем се намазва отгоре и отстрани.
Поръсва се с орехови ядки и настърган шоколад.