Телешко с трахана

Телешко с трахана1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
110 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • месо - 325 г
  • пшеница - 75 г
  • зрял фасул - 75 г
  • масло - 70 г
  • брашно - 5 г
  • червен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Фасулът и пшеницата се сваряват и се посоляват.

Отделно се сварява месото, нарязано на малки парчета, и се добавя към фасула и пшеницата.

Маслото се разбърква с брашното и червения пипер.

Добавя се към ястието и се вари още малко.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: