Щрудел с маслено тесто и ябълки

29/01/2017
Мария Гулекова
отМария ГулековаПомощник Готвач40914111
"Време е да преминем на следващото ниво и да приготвим щрудел с маслено тесто. А как става това ще видите тук "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции8-10 порции
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 759
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Замесваме средно меко тесто от продуктите, след което го разделяме на две части.

От тях разточваме две кори с диаметър 25-30 см.

Едната кора слагаме в намаслена тавичка и я поръсваме с половината орехи.

Отгоре слагаме настърганите ябълки и поръсваме със захарта, канелата и останалите орехи.

След това слагаме отгоре и втората кора.

Печем щрудела в умерена фурна. Като стане готов се поръсва с пудра захарподобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар