Леща по манастирски

29/01/2017
"Най-вкусната леща, която сме опитвали - е по манастирски, затова взехме рецептата и я споделяме с вас "
Приготвяне30 мин.
Готвене50 мин.
Общо80 мин.
Порции7
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо14 335
  • Преглеждания за месеца663
  • Преглеждания за седмицата41
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лещата се измива и се слага с олио, нарязаният на ситно кромид лук и моркови.

Когато е полусварена, се слагат настърганите домати, червеният пипер, нарязаните на шайби скилидки чесън, чубрица и сол.

Вари се до пълното сваряване на лещата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Georgi
Georgi
25.02.2019 12:33
Stava vkusna leshtichka
0
0