Свински език с картофи

ГЕРГАНА ЯНКОВАГЕРГАНА ЯНКОВАИноватор2913967603
30/01/2017
"Вместо с месо - картофки със свински език. Да не изпадаме в повече подробности, направо вадете виното и да почваме "
Приготвяне20 мин.
Готвене180 мин.
Общо200 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 960
  • Преглеждания за месеца168
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагаме свинския език в тенджера в подсолена вода да се свари, заедно с дафиновия лист, бахара и черния пипер на зърна.

След като е готов, го измиваме със студена вода, махаме му ципата и го нарязваме на парченца.

Смесваме олиото и маслото и задушаваме лука. Нарязваме картофите на кубчета. В йенска тенджерка слагаме задушения лук, след него добавяме картофите, топеното сирене, накрая езика и червения пипер.

Заливаме с бульона, в които се е варил езикът и червеното вино. Захлупваме с капака и слагаме във фурната. Пече се около 1 час.

Рейтинг

5 8
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар