Леко пикантен ориз с шунка и зеленчуци

Фати КамбероваФати Камберова
Помощник Готвач
107
736
239
406
2
31/01/2017
"Супер идея за бърза вечеря "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо712
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Ориз на Фурна

Начин на приготвяне

Запържваме в зехтина нарязаните на кубчета кромид и морков. Прибавяме граха, шунката, чили соса, соевия сос, ригана и черния пипер. Разбъркваме добре.

След това добавяме ориза и разбъркваме, докато стане прозрачен. Доливаме вода в съотношение 3:1 (вода/ориз), овкусяваме със сол и оставяме до готовност на ориза.

Сервираме със ситно нарязан магданоз. Добър апетит!

Барбекю сет от 4 прибора в калъф
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Барбекю сет от 4 прибора в калъф
22.99 лв.
Виж ››

Страхотен барбекю сет от 4 части, който всеки уважаващ себе си повелител на скарата трябва да има. Всички пособия за приготвянето на месо и зеленчуци са събрани на едно място в комплекта за барбекю, който търпеливо очаква своя нов притежател.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар