Начин на приготвяне
Китайското зеле се измива листо по листо и се нарязва. Поставя се в дълбока купа. След това се нарязват доматите и се изсипват при зелето. До тук салатата има 2 блата.
Филиите се нарязват на кубчета. Изсипват се в тавичка с малко мазнина. Поръсват се с чубрица, сол, червен пипер. Запичат се във фурната, като постоянно се разбъркват да не загорят.
Когато и крутоните са готови се изсипват върху нарязаното зеле и домати ( 3 блат )
Морковите се настъргват на ренде. Магданозът се реже на ситно.
Маслината е за декорация (по ваш избор). Презентацията е примерна, може да използвате вашето въображение.
Салата се овкусява със сол, зехтин и салатен дресинг.
Добър апетит!