Панирани пилешки сърца

19/03/2012
Дебелата Берта
отДебелата БертаДжедай5128145
"Нищо чудно, че всички приятели се събират у вас, щом приготвяте такива невероятни вкусотии!"
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо23 755
  • Преглеждания за месеца129
  • Преглеждания за седмицата24
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и подсушете пилешките сърца. Сложете ги с малко мазнина, виното и малко водичка да се задушат, докато хубаво омекнат. След това ги оставете в гевгир да се отцедят от излишната течност.

Забъркайте гъстичка каша от яйцата, брашното, сол и малко бира. Овалвайте пилешките сърца в панировката и ги пускайте в силно сгорещена мазнина да се изпържат равномерно до приятна кафевикава коричка.

Готовите панирани пилешки сърца отцедете върху решетка. Поднесете с резен лимон, малко накълцан магданоз и поляти с прясно изцеден лимонов сок. По желание може да нанизвате задушените сърца на шишче, да овалвате в панировката и да пускате шишчето да се пържи.подобни рецепти тук

5 14
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

диляна
диляна
02.09.2015 14:08
супер рецепта, даже с патешки сърца стана още по-добре
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв