Генуезки десерт

Мария ГулековаМария ГулековаПомощник Готвач40914111
02/02/2017
"Запалените любители на сладкото ще прибавят рецептата и за този десерт към любимите си "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции4-6 порции
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 254
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера слагаме 2 ч.ч. вода да заврят. След това слагаме бадемите, отцеждаме ги и докато са топли, ги обелваме и смиламе.

Разбиваме много добре маслото, заедно със захарта. След това добавяме едно по едно яйцата, брашното, смлените бадеми и ликьора.

Всичко това става с непрекъснато бъркане. Изсипваме сместа в намаслена форма и печем на умерена фурна за около 45 мин.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар