Генуезки десерт

Мария ГулековаМария Гулекова
Помощник Готвач
411
921
150
701
1
02/02/2017
"Запалените любители на сладкото ще прибавят рецептата и за този десерт към любимите си "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции4-6 порции
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 440
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера слагаме 2 ч.ч. вода да заврят. След това слагаме бадемите, отцеждаме ги и докато са топли, ги обелваме и смиламе.

Разбиваме много добре маслото, заедно със захарта. След това добавяме едно по едно яйцата, брашното, смлените бадеми и ликьора.

Всичко това става с непрекъснато бъркане. Изсипваме сместа в намаслена форма и печем на умерена фурна за около 45 мин.

Метална купичка за хубав крем карамел или суфле
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Метална купичка за хубав крем карамел или суфле
1.50 лв.
Виж ››

Приготвянето на съвършения крем карамел започва с приготвянето на метални купички за крем карамел, останалото да подробности.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар