Маринована пържена риба

Янка Йорданова
Янка Йорданова
Новак
02/02/2017
"Имайте търпение, защото, за да стане вкусна рибата, трябва добре да се маринова. Опитайте и ще ни черпите бира, ако ви е харесала рецептата "
Приготвяне40 мин.
Готвене35 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 603
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме филетата на парчета. Подправките, чесънът и солта се счукват в купа. Прибавяме оцетът и виното и разбъркваме.

Рибата се поставя в купата, залива се с маринатата и се захлюпва. Оставя се за една вечер в хладилник. Преди да я пържим, я отцеждаме от маринатата и я подсушаваме.

Брашното го объркваме с галетата. Рибата се овалва в брашнената смес и се пържи на маслена баня до златист цвят. Поднася се с гарнитура по избор, но задължително със студена бира

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар