Рибарски гювеч

Мария ГулековаМария Гулекова
Помощник Готвач
411
14
12
1
03/02/2017
"Вкусен гювеч с риба, както го правят старите рибари "
Приготвяне30 мин.
Готвене70 мин.
Общо100 мин.
Порции4-6 порции
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо559
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и почистваме рибата. Лука нарязваме на филийки, доматите също. Целината и морковите режем на малки кубчета. Чесъна нарязваме на ситно.

Смесваме всички зеленчуци и ги слагаме в гювеч. Отгоре слагаме рибата. Заливаме с олиото и виното. Добавяме и лимоновите резени, счукания сухар и подправките.

Разбъркваме леко и слагаме да се пече до готовност - около 1.5 - 2 часа.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар