Шакшука със сирене

Ели НиколаеваЕли Николаева
Новак
17
72
22
50
02/02/2017
"Уж само яйца и зеленчуци, а такава вкусотия, че пръстите да си оближеш "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо28 454
  • Преглеждания за месеца103
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества
Яйца на Очи

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва на полумесец и се задушава.

Прибавят се нарязаните чушки и доматите.

Като доматите се сварят, се прибавят яйцата и се похлупва тиганът.

След като яйцата са готови, поръсвате шакшуката със сиренето и магданоза.

Алуминиев тиган с незалепващо покритие 24 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Алуминиев тиган с незалепващо покритие 24 см
24.99 лв.
Виж ››

Смело хванете в ръце алуминиевия тиган и сложете начало на готвенето с песен на уста! Тиганът е с незалепващо покритие, термоизолираща дръжка и страхотен цвят, който отива на всеки кухненски интериор.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар