Начин на приготвяне
Смесваме пълномасленото мляко с 1 с.л. нутела и слагаме на котлона, докато нутелата се разтопи, разбъркваме с телена бъркалка. Потапяме бишкотите в сместа за секунда и подреждаме в стъклена купа, правоъгълна.
За крема: Разбиваме двата жълтъка със захарта, след това добавяме готварската сметана, ванилията и разбиваме с миксер, добавяме маскарпонето и разбъркваме с дървена лъжица до кремообразна консистенция.
Слагаме един слой от крема върху бишкотите и го заглаждаме с лъжица. В сместа, в която потапяхме бишкотите, добавяме 3 с.л. нутела, разбъркваме с телената бъркалка и поливаме върху белия крем заглаждаме с лъжица и отново поливаме с белия крем.
Поръсваме с кафе (аз използвах 3 в 1) и какао.