Свински уши на скара с чеснова марината

Величка ЩърбановаВеличка Щърбанова
Мастър Шеф
449
2k
1k
957
3
04/02/2017
"Страхотен деликатес за мераклии и ценители. Да ви е сладко и Наздраве "
Приготвяне40 мин.
Готвене10 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо22 629
  • Преглеждания за месеца176
  • Преглеждания за седмицата23
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

  • свински уши - 2 броя
  • чесън - 3 - 4 скилидки
  • черен пипер - 1/2 к.л., прясно млян
  • чили сос - 3 - 4 капки
  • червен пипер - на върха на ножа
  • олио - 1 с.л.
  • сол
* мерки и количества
Бирени Мезета

Начин на приготвяне

Ушите се почистват и пърлят предварително. Измиват се добре и се сваряват за около 40 минути.

Нарязват се на жулиени и се пекат на скара. От скарата се поставят веднага в маринатата от счукания чесън, черния и червен пипер, чили соса, солта и олиото за около 2-3 минути.

Препоръчитената напитка е вино или тъмна бира.

Грил тиган с керамично покритие 26см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Грил тиган с керамично покритие 26см
30.00 лв.
23.00 лв.
Виж ››

Красив, удобен за работен и насърчаващ здравословното хранен грил тиган. Керамичното му покритие ще ви помогне да приготвите най-вкусните месни и постни ястия.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар