Сочни свински рулца

ГЕРГАНА ЯНКОВАГЕРГАНА ЯНКОВА
Иноватор
297
3k
659
776
3
05/02/2017
"Вратни пържоли обожаваме всякак, но така са просто невероятни. Ядеш и питаш за още "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
14 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 245
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.9 от 5
  • Сготвена14

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагаме в малък съд сол, черен пипер, кимион и чубрица. Объркваме всички подправки, взимаме пържолите и една по една овкусяваме. След това ги слагаме в хладилника за 1 час.

Нарязваме лука и го задушаваме в мазнина, след това добавяме бекона, нарязан на малки кубчета. Морковите и киселите краставички се нарязват на малки парчета. Смесваме всички продукти за плънката и разбъркваме.

Вурху всяка пържола слагаме лъжица от плънката, по едно парченце сирене чедар и по-малко от топеното. Завиваме на руло и завързваме с конец. След като са готови всички рулца, се нареждат в намазана с олио тавичка.

Покриваме с фолио и печем в умерена фурна. Когато са готови махаме фолиото и запичаме за кратко. Сервираме с печени картофи или с гарнитура по ваш избор.

Рейтинг

5 9
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар